Moberg Eiendom AS

Tar vare på verdier

 

Om oss

 

Selskapets forretningsidè er å levere produkter markedet etterspør for boligsameier, borettslag, velforeninger og boliginvestorer. Moberg Eiendom skal tilby sine kunder et bredt spekter av rådgivning innen etablering, organisering og drift av alle typer boligeiendom.

 

Erling Moberg, daglig leder, har lang erfaring innen forvaltning av fast eiendom. Siviløkonomstudiet fra BI 1993, ansatt 9 år i Industrifinans Boligeiendom som daglig leder for en rekke boligeiendomsselskaper. Deretter 8 år som markedssjef i Selvaag Forvaltning AS med ansvar for boligutleie og senere sameieforvaltning. Fra 2009 ansatt på fulltid i Moberg Eiendom AS.

Vi har kontorer i historiske bygninger i Ekebergveien 1 i Gamle Oslo. Her har vi også gode møteromsfasiliteter. Regnskapsfører for virksomheten er Fakta Regnskap AS og revisor er Profero Revisjon DA.

Vi søker:

Investorer innen boligeiendom.

 

Sameier og velforeninger med behov for bistand og rådgivning.

 

Andre med behov for rådgivning knyttet til tvister, etablering, organisering og forvaltning av boligeiendom.

Moberg Eiendom As

erling@mobergeiendom.no

+47 907 51 539

Erling Moberg kan med det rette karakteriseres som arbeidsglad, resultatorientert og ambisiøs. Hans arbeid er preget av nøyaktighet og høy faglig kvalitet. Ved siden av sine åpenbare faglige kvaliteter, finner vi det i den sammenheng også riktig å nevne at han har hatt en positiv sosial pådriverrolle i selskapet.

# Bjørn Aanensen, daglig leder

Selvaag Forvaltning AS

SAGT OM OSS