Moberg Eiendom AS

Tar vare på verdier

 

Rådgivning

Har du behov for rådgivning innen fast eiendom? Hjelp i styret i sameiet eller borettslaget ditt? Skal du etablere sameie eller nettopp kommet i gang i nytt sameie? Bistand til overtakelsesbefaringer? Trenger dere å organisere Velforening for flere sameier som har fellesfunksjoner som garasjer, gassanlegg, utomhusområder, tv-bredbåndsløsninger. Seksjonere fast eiendom? Reseksjonere eksisterende bygning. Vi har lang erfaring i hva man bør tenke på når man organiserer seg.

Forvaltning

Er sameiet du bor i kommet skeivt av sted? Trenger dere opprydding og organisering? Vi kan påta oss roller som styreleder og styremedlem i sameier som ikke klarer å få valgt dette blant egne beboere. Vi har lang erfaring innen møteledelse, konflikthåndtering, naboklager, husbråk, dugnadsorganisering, budsjettering og økonomistyring. Vi kan etablere rutiner for drift, styrearbeid og vedlikehold.

Boligutleie

Vi har betydelig kompetanse på utleie av boliger. Vi bistår med utleieoppdrag for våre investorer og kan bistå med råd for å legge opp utleierutiner, håndtere problemer med utkastelse, inkasso etc. Vi påtar oss ikke utleieoppdrag for eksterne, men kan bistå med rådgivning for boligeiere som ønsker å leie ut.

 

Investeringer

Vi er engasjert i investeringer innen boligeiendom for utvikling og utleie og er konstant på utkikk etter gode eiendommer med sentral beliggenhet. Vi søker både investorer og eiendomsbesittere som har eller vil ha eksponering mot fast eiendom som investeringsobjekt.

 

Vi har et etablert investornettverk. Vi finner investeringsmuligheter og etablerer selskaper for investorer som ønsker eksponering innen boligeiendom. Er du interessert i boliginvesteringer så ta kontakt, vi har flere spennende muligheter for deg.

 

Velg oss om du ønsker avlastning i en travel hverdag og profesjonell håndtering

Moberg Eiendom As

erling@mobergeiendom.no

+47 907 51 539

Erling Moberg kan med det rette karakteriseres som arbeidsglad, resultatorientert og ambisiøs. Hans arbeid er preget av nøyaktighet og høy faglig kvalitet. Ved siden av sine åpenbare faglige kvaliteter, finner vi det i den sammenheng også riktig å nevne at han har hatt en positiv sosial pådriverrolle i selskapet.

# Bjørn Aanensen, daglig leder

Selvaag Forvaltning AS

SAGT OM OSS